Szálláslehetőség új, modern, kulcsos vendégházunkban Füzérkomlóson

A Szonta Safari Kft. Füzérkomlós településen egy meglévő, romos épület átalakításával, felújításával vendégház kialakítását valósította meg. A projekt a Vidékfejlesztési Program keretén belül a meghirdetett, Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása című pályázati felhívás alapján támogatást nyert. Az elmúlt években a belföldi turizmus népszerűsítését szolgáló kormányzati programoknak, és az ennek végrehajtásában közreműködő szakmai szervezeteknek köszönhetően évről-évre egyre népszerűbb a falusi turizmus. A beruházás során új szálláshely létesítése történt, mely a vállalkozás tevékenységének diverzifikálásán túl az eddig végzett turisztikai szolgáltatásait is kiegészíti. A Szonta Safari Kft. mezőgazdasági, erdő- és vadgazdálkodási tevékenysége mellett 2013. évtől a település külterületén kiépített parasztudvarban agroturisztikai tevékenységet végez. Ennek keretében a háztáji, hagyományos, önellátó gazdaság jellemzőit mutatja be a látogatók számára a helyi sajátosságokra fókuszálva. A vállalkozás által végzett idegenforgalmi tevékenység során gyakran volt tapasztalható, hogy a vendégek szabadidős programjaik állomásaként, helyben, falusias környezetben keresnek szálláshelyet. Olyat, amely családbarát, minden igényt kielégítő felszereltséggel és szolgáltatással rendelkezik, ahol a pihenés nyugalmas, kényelmes.

A létrehozott Komló – vendégház kialakítása, infrastruktúrája, kapcsolódó szolgáltatásai pontosan ezeket az elvárásokat teljesítik. A Füzérkomlós település központjában található épület felújításával 161,16 bruttó alapterületen 7 db vendégszobát hoztak létre, megtörtént az ingatlan környezetének parkosítása, valamint megújuló energiaforrásként napelemes rendszer kiépítése is. A vállalkozás agroturisztikai szolgáltatása és az új szálláshely kialakítása egymással szoros kölcsönhatásban működik. A turisztikai programok mind szélesebb körű megvalósítását, valamint a látogatók igényeinek magas szintű kielégítését a helyi szolgáltatókkal kötött együttműködési megállapodások teszik teljessé. Amennyiben szükséges, a vállalkozás vendégeit az aktív kikapcsolódást biztosító helyszínekre szállítja. A ingatlan komplex felújítása hozzájárult a településkép javulásához, idegenforgalmi vonzerejének növekedéséhez, emellett az új vállalkozás példaértékű lehet a településen élők számára, ezáltal inspirálva őket saját céljaik megvalósítására, sorsuk jobbá tételére. A vállalkozás új tevékenységére ráépülhetnek a helyben élő lakosok egyéb turisztikai szolgáltatásai. A vállalkozás 2014. évtől napjainkig aktív tagja a Nemzeti Tanúsító Védjegyek sorába tartozó Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének, melyet a jövőben is fenn kíván tartani.

SZOBAFOGLALÁSI LEHETŐSÉG A KOMLÓ VENDÉGHÁZBAN:

Egy ágyas szoba ára 15.000.-Ft
Kétágyas szoba ára 19.000.-Ft
Háromágyas szoba ára 24.000.- Ft
Az árak a reggelit nem tartalmazzák!
Igény esetén a Fehérszikla Vadászházban 3000.- Ft/fő áron tudunk reggelit biztosítani.

 Kapcsolat: KOMLÓ VENDÉGHÁZ –  Szonta–Safari Kft, cím:  3997 Füzérkomlós, Dr. Molnár út 35. Telefonszám: +36-30/456-86-36