Vendégeinket a környezettel harmonikus, igényes, 2 és 3 ágyas, fürdőszobás, pótágyazható szobáinkkal várjuk. A szobákban TV található. 11 szobánk összesen 27 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé.

A szálláshelyhez kapcsolódó 500 hektáros vadaskert, a háborítatlan csend és nyugalom tökéletes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget. Szervezett formában vadászati lehetőséget, fotó-szafarit, horgászatot, lovaglást és természetjárást biztosítunk. A vendégeket mindemellett toronykilátó, gyermekjátszótér, saját őrzött parkoló, buszparkoló várja. Minden szolgáltatásunk mozgáskorlátozott-barát!

ÁRAINK:

1 ágyas szoba: 18.000,- Ft/fő/éj

2 ágyas szoba: 25.000,- Ft/éj

3 ágyas szoba: 33.000,-Ft/éj

4 ágyas szoba: 39.000,-Ft/éj

Az árak a reggelit tartalmazzák!

Tisztelt Leendő Vendégünk!

Kérjük, hogy az alábbi szállásfoglaló modul segítségével jelezze részünkre, hogy az év mely hónapjában, hány napra és főre szeretne szállást foglalni vendégházunkban, majd azt nevének, elérhetőségeinek megadásával küldje meg részünkre e-mailban!

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!
A szállásfoglalási szándék jelzése nem minősül foglalásnak, csak igénybejelentésnek! A foglaltság mértékétől függően vagy Telt ház esetén, a szobák ezen a bejelentő modulon keresztül nem minősülnek visszaigazolt megrendelésnek!

Köszönjük!

SZOBAFOGLALÁSI LEHETŐSÉG

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar